Om Roland Cedermark

Diskografi

 

2010: "Vandra varsamt"

2009: "Sången till byn"

2008: "Pärleporten" (Samling)

2007: "Mirandas dröm" (samling)

2006: "30 år på veien: Live i Bergen" (Bootleg)

2005: "Dagar skall komma"

2004: "Så länge skutan kan gå: Roland Cedermark spelar Evert Taube"

2004* "Spelar Taube. Så skimrande var aldrig havet"

2001: "Roland Cedermarks beste" (3-CD) (Samling)

2001: "Livet på landet"

1999: "Vandra varsamt"

1997: "Någon behöver dej"

1996: "Jag minns Paris"

1995* "Den första gång jag såg dej"

1994: "Barndomshemmet"

1994: "En famn full av kärlek"

1993: "Roland Cedermark spelar vackra visor"

1992: "Jag vill sända dej en hälsning"

1990* "Varje dag är en gåva"

1989: "Mosippan"

1988: "Härlighetens morgon"

1987: "San Antonio Rose"

1986* "På festplatsen"

1985: "Stilla natt"

1985* "Två solröda segel"

1984* "På mitt sätt"

1983* "Spelar Elvis och annat svängigt på dragspel"

1982* "In Country"

1981: "Skaffa dej en Novelty"

1979: "Dinah"

1979: "Harlem Boogie"

1978: "Rag of the Rags"

1977: "Whispering"

1976: "Lady Be Good"

 

Copyright © All Rights Reserved